Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Etablererkurs Namsos Mars 2021

Detaljer

3. - 24. mar 2021

Namsos

Pris: kr 1000,- (for 4 kvelder)

Etablererkurset går over fire kvelder og krever ingen spesielle forkunnskaper. Det eneste du trenger er medbragt engasjement og et sterkt ønske om å lykkes.

Kursdatoer: 3., 10., 17. og 24. mars

Egenandel er kun kr. 1.000,- og faktureres ved kursstart. Påmeldingen er bindende.

Kurset starter kl 16.00 og varer til 20.00.  Vi holder normalt sett kurset på Namdalshagen, men det må tas høyde for at det kan bli nettbasert. Dette styres av nasjonale og lokale retningslinjer i forhold til smittevern. Muligheten til å følge digitalt vil være et tilbud for alle deltakere, uavhengig av om kurset i blir gjennomført fysisk.

Kursets innhold:

Samling 1 – Markedskunnskap: «Hvor godt kjenner du kundene dine?»
Innføring i sentrale prinsipper for markedsavklaring. Du lærer å gjøre en målgruppeanalyse og innhente kunnskap om de viktigste kundene dine.

Samling 2 – Markedsstrategi: «Hvordan markedsfører du produktene og tjenestene dine?»
Innføring i prinsipper for markedskommunikasjon og prisstrategi. Du lærer også mer om begrepet bærekraft, og hvorfor det kan være viktig for deg.

Samling 3 – Økonomi: «Hvordan holder du orden i økonomien?»
Du får en innføring i sentrale prinsipper for økonomistyring og regnskapsføring. Du lærer å holde styr på de viktigste økonomiske sidene av bedriften din.

Samling 4 – Forretningsmodell: «Hvordan skal bedriften din vokse?»
Innføring i hvordan du lager en effektiv forretningsmodell for selskapet ditt. Den fungerer som en strategisk ledestjerne, synliggjør hvilken verdi du skaper for kundene dine, hvem du trenger å samarbeide med, og ikke minst; hvordan du skal tjene penger.

Forberedelse
Før hver kurskveld vil du få tilsendt nødvendig materiell og det forventes at du setter av ca 1 time til forberedelse slik at du får mest mulig utbytte av kurset.

Hjemmearbeid
Mellom hver samling forventes det at du gjør de obligatoriske hjemmeoppgaver.
Vanligvis vil dette kreve 1-3 timer avhengig av hvor langt du har kommet med din forretningsidè.

Personlig oppfølging/mentorering
I løpet av kurset vil du få 1-2 timer med personlig oppfølging/mentorering av en av INAMS erfarne forretningsutviklere. Dette er et unikt tilbud som gir deg mulighet til å komme raskere i gang med etablering av egen bedrift.

Etablererkurs Trøndelag er et samarbeid mellom Proneo, Innovasjon Norge og Innovasjon Namdal