møterom_croped

Møterom & drop-in kontorer

Leie av møterom

I Namdalshagen finnes en flott møteromsavdeling, med hele sju  møterom i ulike størrelser for utleie. Lokalene er utrustet med nett og AV-utstyr.

I løpet av september 2020 vil vi også ha på plass videoutstyr for de som måtte trenge det. I førsteomgang gjelder dette møterommene med plass til 6-10 personer.

Nasjonale smittevernregler må følges. Dermed er antall personer per møterom fortiden halvert. Det største rommet Rian tar maksimalt 24 stk med 1 m avstand.
Ved behov for mer plass kan Eldorado Kantine være en mulighet (les lenger ned på siden).

Ta kontakt med Marte K Sollien for mer info og/eller leie av møterom: [email protected]

 

 

 

 

Eldorado kantine

Eldorado kantine ligger midt i Namdalshagen og er åpen for alle som ønsker god og rimelig lunsj, eller kun en kopp kaffe og vaffel. Eldorado kantine påtar seg også cateringoppdrag. Kantina kan også pyntes til fest og leies ut til ulike arrangementer og har alle rettigheter. Totalt er det plass til ca. 80 personer i kantina (dette er nå redusert i samsvar med COVID-19 regler. Ta kontakt med kjøkkensjef for nærmere info).

Ta kontakt med kjøkkensjef Ketil Skjærvik for ytterlige informasjon og leie tlf. 991 68 658, epost: [email protected]

Trenger dere møtemat/-servering? Ta kontakt med Eldorado kantine, telefon 991 68 658 eller på epost e-post: [email protected]

 

Drop-in kontor

34400-335

Vi har to drop-in kontor/arbeidsplass tilgjengelig (med tilgang til møterom og kantine).

Trenger du en arbeidsplass når du er i Namsos? Vi har tilgjengelig drop-in kontor/arbeidsplass. Kontakt oss på telefon: 481 30 500.

 

Nytt kontor i Namdalshagen?

Ta kontakt med huseier som er Namsos Industribyggeselskap AS (NIB) ved Randi Dille telefon 916 01 675.