Velkommen til Namdalshagen, Trond!

Si hei til Trond! Som 18-åring reiste han til Oslo for å satse på musikken. Nå skal han finne tonen med vekst- og utviklingsorienterte bedrifter i Namdalen.

Namdalshagen AS har ansatt Trond A. Heggernes (39) som forretningsutvikler ved avdelingen i Ytre Namdal. Trond kommer opprinnelig fra Tønsberg, men har kone fra Ytre Namdal og kjenner regionen godt.

– Det føles som å ha skutt gullfuglen. Dette er ikke bare en jobb, men en fantastisk mulighet til å bidra med noe positivt i en svært framtidsrettet region. Jeg opplever en enorm vilje, entusiasme og skaperkraft blant folk her, og jeg ønsker å være med på å utgjøre en forskjell.

Rockeband og gospelkor
Trond trives med mange jern i ilden og har alltid likt å gå sine egne veier. Denne uredde holdningen tar han med seg i arbeidet som forretningsutvikler på den trønderske regnkysten.

Han har en stor interesse for musikk, og kan skilte med å ha spilt i rockeband og sunget i gospelkor. 18 år gammel reiste han til Oslo for å skape seg en karriere innen musikken, men fant ut at han trengte flere bein å stå på.

Reisen tok han videre til Shipping College i London hvor han utdannet seg innen logistikk. Senere har han også studert pedagogikk og psykologi ved Oslo Met (tidl. Høgskolen i Oslo) og Bjørknes Høyskole.

Han har en allsidig arbeidsbakgrunn og har jobbet med logistikk for Wilhelmsen Ships Service, og for Røde Kors hvor han kjørte kurs innen dialog og konflikthåndtering.

Skal videreutvikle de gode ideene
Nå gleder han seg til å bidra med vekst og utvikling hos bedrifter i Ytre Namdal.

– Bedrifter har ofte mange gode ideer, men kan trenge hjelpe til å sette de ut i livet. Som forretningsutvikler kan jeg hjelpe de med å definere hva de vil og systematisere de gode ideene. Det kan for eksempel være gründere som trenger hjelp til oppstartsfasen eller godt etablerte næringsaktører som trenger bistand til prosjektutvikling.

– Med Trond på laget øker vi kapasiteten vår betraktelig. Trond forsterker også vår kompetanse til utviklingsorienterte bedrifter på Namdalskysten, sier Olav Weglo, daglig leder i Namdalshagen AS.

Del på sosiale medier