Masteroppgave – skreddersydd for din bedrift!

Har din bedrift en utfordring dere ikke har ressurser eller tid til å forske på selv? Fra høsten av skal det skrives nye masteroppgaver på studiet – Studier av kunnskap, teknologi og samfunn ved NTNU. Dere har nå muligheten til å spille inn deres problemstillinger til studentene, og kanskje er det noen av studentene som vil forske på akkurat denne problemstillingen. 

Dette er en flott mulighet for din bedrift å kunne belyse en problemstilling dere har, og dere vil få muligheten til å få ny, fersk kompetanse på problematikken. For å kunne bli med, trenger vi at dere sender inn problemstillingen innen søndag 06.03.2022 til følgende: 
[email protected]

Skulle deres problemstilling bli utvalgt, er videre plan at studenten får praksisplass hos dere i første omgang. På denne måten får mulighet til å gjøre seg godt kjent med bedriften, og problemstillingen. I etterkant av praksisperioden, skal Masteroppgaven skrives. 

 

Del på sosiale medier