Ny medarbeider i iNam

iNam styrker kontoret i Ytre Namdal, og ønsker nyansatte Renate Strand velkommen!
Renate har bred erfaring fra både privat næringsliv og offentlig sektor, og kommer fra jobben som næringsrådgiver i Nærøysund kommune.

  • Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer, og få kunne jobbe med det jeg virkelig brenner for. Jeg har et stort engasjement for utvikling generelt i regionen vår, og ser frem til å jobbe med å få frem de beste kvalitetene Namdalen har å tilby, forteller Renate.

Renate har utdanning i reiselivsutvikling og bedriftsledelse, og bred erfaring fra både inn- og utland. Hun har blant annet jobbet med salg og marked innen hotell og reiseliv, bank, og rekruttering, og har bl.a. vært daglig leder i Næring i Ytre Namdal IKS (utviklingsselskapet til tidligere Nærøy, Vikna og Leka kommuner, salg- og markedsleder i Kystmuseet Rørvik (Museet Midt) og nå sist næringsrådgiver i Nærøysund kommune. 

  • Vi er svært fornøyde med å få Renate med på laget, med hennes kompetanse og erfaring vil dette styrke jobben vår om videre utvikling av næringslivet i Namdalen, sier daglig leder Knut Gartland.
Del på sosiale medier