Namdalske gründerspirer fikk eksperttips fra Innovasjon Norge

Torsdag 17. januar fikk Namdalshagen besøk av Innovasjon Norge ved Inger Einvik. Anledningen var kurset «fra idé til marked» som i vårhalvåret tilbys namdalske gründerspirer. Namdalshagen AS er arrangør for kurset.

Spennvidden var stor hos kursdeltagerne som hadde tatt veien til Namdalshagens lokaler: Alt fra skyssbåtturisme, gårdsopplevelser, samisk produktutvikling og mer deltok med stor interesse og skaperkraft.

I løpet av kurset fikk de fremmøtte god input på hvordan man utvikler en lønnsom bedrift og tar sine ideer et steg videre. Einvik gav de fremmøtte blant annet kunnskap og tips om hvordan man utvikler et kompetent team, henter kapital eller får sin første kunde. Kurset gav også deltagerne mulighet til å møte og dele erfaringer med andre gründere.

En av deltagerne var Arve Ramstad fra Rørvik. Styrmannen på MS Foldafjord er godt i gang med eget prosjekt hvor planen er å tilby båtskyss til turister.

– For min del var dette absolutt et nyttig kurs som gav en god innføring over hvordan man kan samarbeide med Innovasjon Norge, søke om støtteordninger og mer. For meg som driver prosjektet alene er det viktig med god støtte underveis, forteller Ramstad.

Kurset legger opp til en åpen dialog underveis, men gir også hver enkelt deltager muligheten til en-til-en samtale med Innovasjon Norge mot slutten av kursprogrammet.

– Dette er en unik mulighet til å presentere og få tilbakemelding på sine ideer fra en svært erfaren og kompetent organisasjon, sier Ingar Strøm fra Namdalshagen.

 

Samme kurs arrangeres den 7. mars, og allerede nå kan du melde deg på. Påmelding sendes til Ingar Strøm. E-post: [email protected]. Tlf: 994 99 763.

Del på sosiale medier