Etablererkurs høst 2019

Å starte opp en bedrift er både tid og ressurskrevende. Hvor godt kjenner du kundene dine? Hvordan skal du tjene penger? Hvordan får du bedriften din til å vokse når du først er i gang? Dette er spørsmål du bør tenke nøye igjennom før du begir deg ut på gründereventyret.

Etablererkurset passer for deg som:

• Har startet eller er i ferd med å starte din egen bedrift.
• Har en god idé som du vurderer å sette ut i livet.
• Er interessert i å lære mer om gründervirksomhet og forretningsutvikling.

Etter endt etablererkurs har du blant annet lært hvordan man gjennomfører en markedsanalyse og lager en markedsstrategi, identifiserer kundenes behov, forstår økonomiske prinsipper knyttet til regnskap og likviditet, samt hvordan man lager en forretningsmodell.

Første kurs arrangeres den 2. september og hovedtema for kvelden er markedsavklaring. De resterende kurskveldene er satt til 9. september, 16. september og avsluttes den 23. september.Namdalshagen arrangerer kurset i samarbeid med Innovasjon Norge og Proneo. Kursholder er Ingar Strøm fra iNam (Innovasjon Namdal).

HER kan du melde deg på kurset. Spørsmål kan henvendes til [email protected]/993 99 763

Del på sosiale medier