INAM mottar grønne visittkort fra vår målbedrift Nowa Designverksted!

Tidligere i år skiftet vi navn fra Namdalshagen til INAM AS. Vi synes det er ekstra stas når vi nå mottar nye og bærekraftige visittkort fra en av våre egne suksessbedrifter.

– Vi er superfornøyde med de nye visittkortene, som både ser freshe ut og reflekterer hvem vi er, sier Trond Heggernes og Per Arne Sørli ved INAMs avdeling i Ottersøy.

De nye visittkortene er lagd av vår egen målbedrift, Nowa Designverksted. Siden 2016 har bedriften levert design- og markedsføringstjenester for kunder på Namdalskysten. Kasia Dyna er daglig leder og bedriftens kreative kraft. Hun har bakgrunn som grafisk designer og illustratør, og har en mastergrad fra universitetet i Gdansk.

Per Arne Sørli og Trond Heggernes flankerer Kasia Dyna fra Nowa Designverksted: – Vi er superfornøyde med de nye visittkortene, forteller tospannet ved vår avdeling i Ottersøy.

Holder høy kvalitet
INAM AS har bistått Kasia og Nowa Designverksted med å utvikle forretningskonseptet.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Kasia og når vi nå benytter hennes tjenester som grafisk designer, er det et tegn på den merverdien som skapes når vi jobber sammen om et felles mål. På få år har Kasia etablert seg som en dyktig og ettertraktet designer. Folk i Ytre Namdal vet at det Kasia leverer holder høy kvalitet og er gjennomtenkt ned til hver minste detalj, sier Heggernes. 

I dag bistår Nowa Designverksted design- og markedsføringsløsninger til en rekke bedrifter og organisasjoner som er på jakt etter en frisk og gjennomtenkt visuell identitet.

Bærekraft i alle ledd
De nye visittkortene reflekterer også vår grønne profil både med tanke på fargevalg og materialbruk. Visittkortene har et enkelt og «organisk» utseende, er både gjenvinnbare og trykket på resirkulerbart papir.

Vi takker Kasia og Nowa Designverksted for et flott produkt og ser fram til videre samarbeid.

God profilering er viktig og det ligger mye gjennomtenkt arbeid og solid håndverk bak det ferdige produktet.
Del på sosiale medier