KORONA

Den siste tiden har vi alle vært sterkt preget av korona-situasjonen. Virusspredning og smitteverntiltak får store konsekvenser for befolkningen og for næringslivet. Enkelte bedrifter opplever full stans mens andre har store utfordringer med markeder, leverandører eller arbeidskraft.  Likviditetsutfordringer oppstår hos enkelte bedrifter umiddelbart, og andre bedrifter møter langvarige utfordringer.

Krisehåndtering

Vi bistår bedrifter med samtaler og veiledning i den vanskelige perioden vi nå står ovenfor. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en samtale om situasjonen i din bedrift. For bedrifter som opplever umiddelbare likviditetsutfordringer oppfordrer vi også at bedriftene tar direkte kontakt med sin bankforbindelse og sine kreditorer.

Utvikling

Koronakrisen vil prege oss i lang tid og gi omfattende og langvarige ringvirkninger. For mange bedrifter vil det være fornuftig allerede nå å tenke på hvordan bedriften kan komme styrket ut av krisen. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker at vi sammen ser på hva vi kan gjøre for å bistå i utviklingsprosjekter.

Nettmøter

Vi følger helsemyndighetenes råd om å begrense fysisk kontakt. Bruk at videomøter har på kort tid blitt svært utbredt. Vi hjelper gjerne bedrifter som ønsker å komme i gang med veiledning i bruk av nettmøter. Vi er tilgjengelig på epost, telefon og nettmøter.

Støtteordninger

Småbedrifter og enkeltpersonsforetak søke om støtte til kompetanseheving for å møte omstillingsbehov som følge av koronasituasjonen. Les mer her:

Felles dugnad for trøndersk Næringsliv

 

Del på sosiale medier