Trainee samling i Grong 25.11.20

–  Bedriftspresentasjon av Grong Sparebank og markering for Erling Stenvik.

Tidligere i høst gjennomførte Trainee-Namdal et kurs i «Presentasjonsteknikk». I forrige uke fikk June Marlen Mork og Hanne Van Hooft prøvd seg. De holdt en en strålende bedriftspresentasjon, hvor de blant annet la frem de ulike karrieremulighetene Grong Sparebank har. Det var interessant å få et innblikk i hvilken bredde av kompetanse som både benyttes og behøves i bransjen. Ikke minst hvilke muligheter de ansatte har til utvikling og kompetanseløft. Tusen takk for en fin presentasjon. Godt gjennomført begge to! 

Etter bedriftsbesøket gikk turen videre til Grong Hotell, hvor vi fikk servert nydelig mat. Dette var en markering for Erling som nå er ferdig med sin trainee-periode i Adcom. GRATULERER OG VEL GJENNOMFØRT! Det du har tilegnet deg av kunnskap er imponerende. Det er gledelig å høre at du nå går over i fast jobb som er relevant for din kompetanse. Lykke til videre! Det har vært veldig fint å ha deg med i gruppa.

 

Takk for et hyggelig og lærerikt treff.

 

Marte Karoline Sollien
Prosjektleder

 

Vil du vite mer om Trainee- ordningen? Les mer her, eller ta kontakt med Marte Karoline Sollien, prosjektleder.

Del på sosiale medier