Studenter i sommerjobb for Trøndelag Fylkeskommune.

Denne uken hadde iNam besøk av 6 sommerstudenter fra NTNU og Nord Universitet. Studentene har sommerjobb i Trøndelag Fylkeskommune og skal jobbe med 4 prosjekter spredt i hele Trøndelag.

Første prosjektstopp var Nærøysund kommune. Her skal studentene se på mulige industrielle symbioser i kommunen, med utgangspunkt industriutviklingen på Kråkøya. Studentene fikk møte flere aktuelle bedrifter, og besøke noen av dem. Omvisning på Kråkøya var selvfølgelig på planen.

Neste prosjektstopp var Grong. Her skal studentene se på hvilke grep kommunen kan gjøre for at ungdommen/unge voksne skal velge å flytte til Grong. Dagen startet med en innføring i kommuneplan fra ordfører Borgny Grande, samt en introduksjon av spørreundersøkelsen som er gjort i området (en spørreundersøkelse studentene får tilgang til i sitt arbeid i sommer). Videre fortsatte dagen med relevante innlegg fra bedrifter og prosjektledere med tilknytning til bo- og utviklingsprosjekter for kommunen. 

 

“Jeg er spent på resultatet og hva de finner ut! Håper de utfordrer oss og bringer inn noen nye perspektiver”
– Ordfører Borgny Grande (til høyre).

 

 

 

 

iNam ønsker studentene lykke til videre og gleder oss til å høre resultatet av deres prosjektarbeid.

Takk til Namdalskysten Næringsforening, Eco Seafood, Aquaressurs, Val FoU, Moen gruppen, Oceanize, NTS, InnovArena, Rørvik Rorbuer, Ordfører Borgny Grande, Grong Hotell, Grong Sparebank, BOLIG avd. Grong, Rektor ved Grong Barne – og ungdomsskole, Namsentunet, Jørum Gård – som alle tok imot studentene og ga de en flott innføring til deres videre prosjektarbeid.

 

                 

 

Del på sosiale medier