Sommeravslutning for Trainee Trøndelag

Denne uken fikk Trainee Trøndelag et etterlengtet fysisk arrangement. Vi startet dagen på InnoCamp på Steinkjer – hvor Silje Vangstad fra T:lab gav oss en flott presentasjon av huset. Det var ministerbesøk på huset denne dagen, så vi fikk også med oss ankomsten til næringsminister Iselin Nybø.

Etter lunsj gikk turen til Oftenåsen, for å bli bedre kjent. Dette er vår første fellessamling på tvers av regionene – og for mange ble det også første møte med «verdens største» hagestol.


 

 

 
Strømnes på Inderøya var neste stopp – med utendørs «Escape-room» aktivitet. Traineene ble delt inn i grupper for å løse oppgaver som førte til en runde rundt hele sentrum av Inderøya. Vi avsluttet dagen med middag på Øyna i strålende omgivelser.

Takk for en flott dag! Denne første fellessamlingen for Trainee Trøndelag gav mersmak både for traineene og prosjektlederne. Vi ser frem mot en tid hvor samfunnet kan åpne enda mer opp, slik at hver og en får muligheten til å delta ved neste fellessamling.

Del på sosiale medier