Hvordan kan du utvikle en strategi for å håndtere bedriftens immaterielle rettigheter?

En god forretningsstrategi fungerer som et effektivt verktøy for å nå selskapets målsetting. Men hvordan kan en god IPR-strategi utarbeides og integreres i bedriftens overordnede strategi?

Patentstyret ønsker å tilby alle målbedrifter og medlemsbedrifter i Næringshagen til en kostnadsfri, spesialutviklet webinarserie i 3 deler, med oppstart 14. september. Serien er i hovedsak rettet mot oppstartsbedrifter, men også relevant for bedrifter som har holdt på en stund.

Eneretter som patenter, varemerker og design kan likestilles med andre viktige ressurser i regnskapet og kan gi bedriften din varige konkurransefortrinn. Derfor må du ha en plan for hvordan bedriftens immaterielle verdier (IPR) – patent, varemerke og design – skal forvaltes og foredles.

Med hjelp fra gode foredragsholdere og fageksperter får du innsikt i hvordan du kan utvikle en strategi for å håndtere bedritens immaterielle rettigheter.  Les mer om webinarserien og meld deg på ved å klikke på linken nedenfor.

https://inam.no/kurs-studie/strategisk-utvikling-og-forvaltning-av-ipr-bedriftens-immaterielle-rettigheter/

Del på sosiale medier