“Vi er meget fornøyde med å ha fått Silje med på laget”

Silje Terese Groven er ansatt som forretningsutvikler iNam. Hos oss skal hun bistå vekstbedrifter i Ytre Namdal med bedriftsrådgivning og prosjektledelse, nettverk og kompetansebygging. 

– Næringslivet i Ytre Namdal har et veldig dynamisk miljø med mange framtidsrettede bedrifter. Her finnes det mye kompetanse. Å få ta del i denne utviklingen trigget meg, sier Silje Terese Groven som er iNam sin nye ressurs i Ytre Namdal.

Hun starter i jobben 1. november, og kommer fra stillingen som teamleder i Gothia. Tidligere har hun erfaring som finansrådgiver i Danske Bank og som journalist. Silje, som opprinnelig er fra Klæbu, har bodd seks år i Nærøysund. Utdanningen har hun fra Nord universitet på Steinkjer.

Silje Terese Groven

Foto: LYKT foto & film

Jeg vil være kontaktpunkt for målbedrifter i Ytre Namdal og prosjekter knyttet til regionen. Med denne jobben blir jeg kjent med næringslivet på en helt ny måte. Sammen skal vi legge til rette for videre vekst blant både nye og etablerte bedrifter, sier Groven.

iNam er operatør for SIVA’s Næringshageprogram  i Namdalen og leder ulike kompetanse- og næringsutviklingsprosjekter støttet av blant annet Trøndelag fylkeskommune, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Vi bistår små og mellomstore bedrifter med omstilling, vekst og utvikling. Sammen arbeider vi for et bærekraftig og fremtidsrettet næringsliv, i samspill med private og offentlige aktører.  Vi i iNam mener Silje vil styrke teamet de allerede har i Namdalen.

 

– Vi er meget fornøyde med å ha fått Silje med på laget. Hun kommer inn med kompetanse og erfaring som vil komme næringslivet i region til gode, sier Knut Gartland.

 

 

 

Knut Gartland, daglig leder iNam

Foto: Cactus kommunikasjon

Del på sosiale medier