Har du en forretningsidé – meld deg på etablererkurs!

Etablererkurs er et praktisk og effektivt tilbud til deg som ønsker å starte din egen bedrift, eller til deg som har en god idé du ønsker å sette ut i livet, eller rett og slett du som ønsker å lære mer om gründerskap og forretnignsutvikling. Kurset er en del av Etablereropplæringen i Trøndelag, og er et samarbeid mellom iNamNamdal Næringsforening, Proneo og sponset av Trøndelag Fylkeskommune.I

I etablererkurset lærer du blant annet:

  • Hvordan du analyserer markedet og forstår behovet til kundene dine.
  • Hvordan du lager en markedsstrategi og finner ut hvordan bedriften skal tjene penger.
  • Hvordan du etablerer bedriften og kommer i gang med salg.
  • Får oversikt og kontroll over økonomien i bedriften.
  • Hvordan du lage en solid forretningsmodell

Kurset går over 5 kvelder. Første kurskveld er 26. april. To av samlingene foregår digitalt.  Kurskveldene hvor vi møtes på Namdalshagen vil ha en varighet på 3 timer. Digitale samlinger har en varighet på 2 timer. Du får også mulighet for individuell oppfølging av erfaren rådgiver etter kurset og tilgang til “Gründerakademiets digitale e-læringsportal.

Kurset vil gi deg mange praktiske råd og tips som gjør oppstarten din lettere og sjansen for å lykkes større.  Kursholder: Marte Karoline Sollien, Namdal Næringsforening

Les mer om kurset og meld deg på her.

Del på sosiale medier