Vil dere konkurrere på toppnivå?

Vi har invitert Vegard Saur fra SIVA til en WEB café nå på fredag, hvor vi vil utforske Norsk Katapult-ordningen og mulighetene den gir for innovasjon og vekst. 

Dato: Fredag 29.09.2023
Tidspunkt: 09:00 – 09:45
Gratis

Norsk Katapult gir bedrifter og gründere en unik sjanse til å akselerere utviklingen av nye produkter og tjenester ved å gi tilgang til avanserte fasiliteter og teknisk ekspertise. Dette kan være nøkkelen til å løfte din virksomhet til nye høyder.

Har du noen gang lurt på hvordan du kan få tilgang til de nyeste teknologiene og fasilitetene uten å måtte investere i kostbar infrastruktur? Vil du høre om suksessene til andre bedrifter som har brukt Norsk Katapult for å realisere sine innovative prosjekter?

Ta med deg kaffekoppen, og delta på WEB café nå på fredag. Vi ønsker din deltakelse og tanker. 

Link til møtet finner du her

 

Bildet og tekst er utarbeidet ved bruk av AI

Del på sosiale medier