STUDIETUR TIL UTRECHT – NEDERLAND

Sammen med 36 andre deltakere fra Næringshagene i Norge og Siva er INAM i disse dager på studietur i Utrecht for å lære mer om sirkulærøkonomi.
 
Nederland leder an på dette feltet og ifølge World Economic Forum går 24% av ressursene/materialene de benytter tilbake i syklusen. I Norge ligger vi langt bak, og vi er kun 2,4% sirkulær ifølge samme kilde♻️
 
Utrecht har jobbet godt med dette en stund, og sammen med Utrecht kommune, lokalt utviklingsselskap og Universitetet i Amsterdam har vi fått uvurderlig faglig påfyll. Vi har også besøkt ulike selskaper, gründere og fellesskap som har gitt oss ny kunnskap og en stor dose inspirasjon til vårt arbeid med å omstille bedrifter til en grønnere, og mer sirkulær fremtid.
 

Kan være et bilde av 5 personerlogo@2x.png

Kan være et bilde av 5 personerKan være et bilde av 1 person og tekstKan være et bilde av 5 personer og forsamling

Group 1 Green Hotspot - Bus to Houten City walk to The Green House

Del på sosiale medier